Actviteiten

Wat: Een "natuurlijk" geschenk discreet aan huis gebracht

Waar: Genietbaar in het ganse land -  wegens succces herhaald.

Lidmaatschap van NatuurpuntHet is bijna weer de moeilijke tijd van pakjes onder de kerstboom, een nieuwjaarsgeschenk uitkiezen, je geliefde verrassen ... 

Natuurpunt heeft daarom voor jou dit leuke idee: je kan een jaar lang natuurbeleving schenken.

Door jezelf of je vrienden een lidmaatschap van 27 Euro te schenken is het gehele gezin lid van Natuurpunt met heel wat voordelen. 

  • Een prachtige fiets- en wandelgids over de mooiste natuurgebieden in BelgiĆ«
  • Kortingen bij AS Advendture, Torfs, de Natuurpunt Winkel (in meer dan 30 zaken)
  • Het natuur.blad over de natuur dichtbij
  • en het plaatselijke tijdschrift over de natuur in jouw eigen gemeente.
  • Bekijk alle ledenvoordelen

Maar het allerbelangrijste is uiteraard dat je onze eigen natuur en biodiversiteit versterkt.

Samen met meer dan 102.000 andere gezinnen staan we achter dezelfde missie en doelstellingen. We doen dat samen in gans Vlaanderen, maar ook heel concreet en voelbaar ter plaatse. In meer dan 175 afdelingen en ontelbare werkgroepen maken we samen komaf met de veredere achteruitgang van de natuur. (Bekijk de activiteiten te lande)

Onze afdeling, Natuurpunt Waasland Noord, met de uitvalsbasis Natuur.huis Panneweel, had in 2017 meer dan 900 gezinnen die lid waren van onze afdeling. Dit  is ook dit jaar weer het geval!  Wil jij ook bij onze afdeling komen, dan zijn we daar blij mee. Wil je vooraf eens kennismaken bekijk dan ons fotoarchief en de geplande activiteiten

Wil je tevens lid worden van de Vriendenkring Panneweel of wil je een kennismakingspakket met een jaar lidmaatschap van Natuurunt en de Viendenkring Pannewel schenken, mail dat dan even naar lDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woon je niet in het Waasland ? Klik maar gewoon op de link en wordt lid van Natuurpunt. Automatisch wordt je lid van je plaatselijke afdeling. Je kennismakingspakket wordt per post toegestuurd! Leden van een platselijke afdeling zijn lid van gans Natuurpunt en genieten bij alle afelingen de voordelen. Ze doen overal me aan ledenprijs!

Meer info: Bert Raets

100000