Actviteiten

Wat: Een "natuurlijk" geschenk discreet aan huis gebracht

Waar: Genietbaar in het ganse land -  wegens succces herhaald.

Lidmaatschap van NatuurpuntHet is bijna weer de moeilijke tijd van pakjes onder de kerstboom, een nieuwjaarsgeschenk uitkiezen, je geliefde verrassen ... 

Natuurpunt heeft daarom voor jou dit leuke idee: je kan een jaar lang natuurbeleving schenken.

Door jezelf of je vrienden een lidmaatschap van 27 Euro te schenken is het gehele gezin lid van Natuurpunt met heel wat voordelen. 

  • Een prachtige fiets- en wandelgids over de mooiste natuurgebieden in België
  • Kortingen bij AS Advendture, Torfs, de Natuurpunt Winkel (in meer dan 30 zaken)
  • Het natuur.blad over de natuur dichtbij
  • en het plaatselijke tijdschrift over de natuur in jouw eigen gemeente.
  • Bekijk alle ledenvoordelen

Maar het allerbelangrijste is uiteraard dat je onze eigen natuur en biodiversiteit versterkt.

Samen met meer dan 107.000 andere gezinnen staan we achter dezelfde missie en doelstellingen. We doen dat samen in gans Vlaanderen, maar ook heel concreet en voelbaar ter plaatse. In meer dan 175 afdelingen en ontelbare werkgroepen maken we samen komaf met de veredere achteruitgang van de natuur. (Bekijk de activiteiten te lande)

Onze afdeling, Natuurpunt Waasland Noord, met de uitvalsbasis Natuur.huis Panneweel, heeft in 2018 meer dan 900 gezinnen die lid zijn.
In onze reginale vereniging zijn we met ruim 4.000 !   
Wil jij ook bij Natuurpunt komen, dan zijn we daar blij mee. Wil je vooraf eens kennismaken bekijk dan ons fotoarchief en de geplande activiteiten

Ben je al lid van Natuurpunt en wil je voor jezelf of de vrienden een abonnement op ons plaatselijk tijdschrift, mail dat dan even naar lDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Woon je niet in het Waasland en je wil worden of een lidmaatschap schenken? Klik maar gewoon op de link volg de instucties. Automatisch wordt je lid van je plaatselijke afdeling. Je kennismakingspakket wordt per post toegestuurd! Leden van een plaatselijke afdeling zijn lid van gans Natuurpunt en genieten bij alle afelingen hun voordelen. Je kan dan  overal mee doen aan ledenvoorwaarden!

 Afbeeldingsresultaat voor webwinkel van Natuurpunt

Misschien is de kalender van Natuurpunt ander een leuk idee  

Die is te koop aan 10 - € bij al onze bestuursleden. Het thema is dit jaar Vogels. Open gevouwen staat bovenaan telkens een foto, de onderzijde bestaat uit de kalendergegevens. Voor 10 Euro heb je een jaar lang elke maand een nieuwe mooie foto aan je muur. 

Ook in de Natuurpunt-webwinkel kan je leuke dingen vinden. Maak je daar je keuze, en je zou verzendingskosten moeten betalen, mail je bestellig dan even dan even naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. die voor Natuurpunt Waasland Noord en het Natuurhuis regelmatig moet bestellen. Jouw bestelling wordt bij de onze gevoed en jij behoudt  je korting.

Alle winst die onze afdeling maakt wordt geïnvesteerd in nieuwe toegankelijke natuur in het Waasland.


Maandelijks stuurt de webmaster van de vereniging een mailtje via de website naar iedereen die dat wenst. Daarin vindt je onze acties en activiteiten samen met deze van onze vrienden.
Hiervoor hoef je geen lid te zijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: Bert Raets