Actviteiten

Wat: Jaarlijkse lokale algemene vergadering (LAV)

Waar: Stekene - ontmoetingscentrum “De Statie” - Stadionstraat 113 van 10.00 tot 12.30 u.

A. V. Onze algemene vergadering is zeker geen saaie boel. We moeten ons natuurlijk houden aan een aantal vaste agendapunten zoals financieel verslag, begroting 2019 en verkiezing van het bestuur. Maar we blikken ook terug via een fotoreportage naar het afgelopen jaar. En we kijken natuurlijk ook even vooruit naar wat we dit jaar allemaal aan onze leden willen aanbieden. Ik kan u alvast verzekeren dat we een zeer divers en aantrekkelijk programma hebben.

Vorig jaar is beslist om meer met specifieke werkgroepen (natuurbeheer, natuurstudie, natuureducatie, communicatie en Natuurhuis Panneweel) te werken en deze te versterken. We blikken dus zeker ook even terug wat dit ons gebracht heeft. Heb je interesse om je te engageren in één van deze werkgroepen, u bent steeds welkom.

Een algemene vergadering is er niet enkel voor onze bestuursleden, neen, al onze leden zijn hierop welkom. Het is ook het ideale moment om eens kennis te maken met de mensen achter uw Natuurpunt-afdeling. Het wordt dus zeker een gezellige voormiddag.

Deze gaat door in het Ontmoetingscentrum “De Statie”, Stadionstraat 113 te Stekene.

OPGELETEen angemene vergadeing is enkel voor leden. Ben u nog geen lid, dan kan dat uiteraard snel geregeld worden. .

We voorzien voor iedereen ook een drankje en een hapje. Graag een seintje vooraf als je komt naar Marc Bogaerts.

Marc Bogaerts
Voorzitter Natuurpunt Waasland Noord
www.panneweel.be

Onze afdeling maakt deel uit van de vzw Natuurpunt Waasland.
Natuurpunt Waasland beschermt natuur in Antwerpen LO, Zwijndrecht, Beveren, Kruibeke, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Hamme en Waasmunster.

Meer info: Marc Bogaerts