Actviteiten

Beste vrijwilligers,

Vorige zaterdag hebben we met 20 vrijwilligers, jong en oud, waaronder een zestal Kieldrechtse catechisten onder leiding van hun lerares, hard gewerkt aan het bijeen harken en opladen van het riet aan de Kieldrechtse Watergang. Tegen vijf uur hadden we drie grote karren gras en riet geladen en was alles opgeruimd.

Volgende donderdag 23 november gaan we helpen bij het versnipperen van de wilgentakken die mannen en vrouwen van het Havenbedrijf Gent langs het Sint-Jacobsgat zijn komen kappen. De werkploeg van Natuurpunt uit Gent komt met een zware hakselmachine.
Ook hebben we nog wat werk rond de Panneweelschuur (rietbundels, takkenbossen opruimen, snippers aanvoeren naar picknickplaats, ...) Afspraak om 13:30u aan het natuurhuis (eventueel met gehoorbeschermers).

Op zaterdag 25 november kunnen jullie, als je niet naar de WAKONA-natuurstudiedag gaat (zie achterflap van ons tijdschrift) helpen bij het afvoeren van de rietbundels uit het St-jacobsmoer die we daar eind september gemaakt hebben. Ook dan spreken we af om 13:30u aan het Natuurhuis Panneweel Krekeldijk 2 Meerdonk.

 

 

 SG KieldrechtsteWatergang 20171118 MG 2467  
 

Met vriendelijke groet

Jan Dhollander
Bergstraat 25
9170 Sint-Gillis-Waas
tel. 03 770 64 26 - 0494 66 84 45

 ps. Voor vragen over het werk mail of telefoneer naar onderstaand adres, niet naar het verzendadres.