Actviteiten

Beste vrijwilligers,

Afhankelijk van het weer gaan we volgende donderdag 8 maart ofwel wilgentakken versnipperen op D'Eilanden (achter het NH Panneweel) ofwel nog enkele wilgen knotten in het Sint-Jacobsmoer. Het gaat hier om oude ziekelijke wilgen die dreigen open te vallen en die bovendien veel schaduw werpen op een rietzoom langs de kreek. Afspraak om 13:30u aan het Natuurhuis Panneweel, met gehoorbeschermers.

En nu het knotten aan de Grote Geule voor deze winter is afgelopen kunnen we ook daar volgende zaterdag 10 maart starten met het versnipperen van de takken. Vuurtje stoken met groen hout geeft veel rook ( en fijn stof) en zou ons imago zeker niet ten goede komen. Houtsnippers zijn ook niet geheel vrij van zonde want gemaakt door een met een dieselmotor aangedreven machine maar we hopen dat de vervuiling minder is. De snippers delen we uit of verkopen we als bodembedekker en grondverbeteraar. Start om 13:45 aan de Grote Geule in Kieldrecht (via Lange Nieuwstraat) of om 13:30u aan ons natuurhuis op de Krekeldijk 2 te Meerdonk. Denk aan je gehoor, breng beschermers mee of oordopjes.

Opgelet: wil je enkele zakken houtsnippers? Ze liggen klaar bij de notelaar van het natuurhuis. Wil je er meer ? een hele kar? Stuur mij een bericht of bel me op.

 

 20180305  

   

Met vriendelijke groet

Jan Dhollander
Bergstraat 25
9170 Sint-Gillis-Waas
tel. 03 770 64 26 - 0494 66 84 45

 ps. Voor vragen over het werk mail of telefoneer naar onderstaand adres, niet naar het verzendadres.