Natuurpunt Waasland-Noord

 

 

Bedrijven en organisaties kunnen vanaf 1 januari 2015 hun advertentie plaatsen in ons tijdschrift. Deze beslissing van het bestuur werd genomen om te besparen in de drukkosten van het tijdschrift. Uiteraard neemt een tijdschrift van een vereniging die maatschappelijke doelen nastreeft enkel advertenties op die niet strijdig zijn met de doelstelling van de vereniging. Op dat vlak onderschrijven we de deontologische code die ter zake door Natuurpunt werd opgesteld.

Volgende bedrijven verleenden hun steun. U vindt ze ook in ons tijdschrift terug. Heeft U ook interesse?

Door op het logo te klikken komt u probleemloos op de website van de adverteerder. 

 

Aveve Kieldrecht Erik WeyenberghDen Ouden Overzet Melsele

 

 

    Boomzorg Gert

 

 

 

           De Wrikker


Ons aanbod voor adverteerders is drievoudig:

Het tijdschrift.

Het tijdschrift van Natuurpunt Waasland-Noord verschijnt op 1.000 exemplaren. Het wordt per post driemaandelijks aan de leden verstuurd. 

Onze website

De site wordt maandelijks meer dan 3.500 maal bezocht. Zonder meerkost verschijnt uw advertentie op onze advertentiepagina. Achterliggend plaatsen we de link naar de website van uw bedrijf. Heeft u geen eigen website, dan maakt op uw verzoek onze webmaster voor u gratis een beperkte webpagina aan met de door u gewenste informatie. Uiteraard wordt het ontwerp eerst door u bekeken en goedgekeurd. Op relevante plaatsen wordt, in de rest van de site, verwezen naar deze advertentiepagina (en uw website).

De Panneweel.flits

Maandelijks stuurt de vereniging een elektronische nieuwsbrief naar 3.000 belangstellenden en sympathisanten. We sturen U graag de meest recente nieuwsbrief die ook gepubliceerd wordt in de sociale media. Op regelmatige tijdstippen zal verwezen worden naar de advertenties. Zij worden vermeld als steun aan de vereniging en de natuur. De Panneweel.flts wordt ook op de nationale website van Natuurpunt geplaatst (108.000 leden).

 

Momenteel bieden we dit totaalpakket aan voor een vaste prijs gedurende 1 volledig jaar (4 jaargangen). De prijzen hiervoor liggen tussen de € 70,- voor de kleinste advertentie, tot € 600,- voor een volledige A4-pagina.  Meer info.

 


Natuurbeheer

6 & 8 feb

Beste vrijwilligers,

Volgende donderdag 6 februari gaan we de Panneweelboomgaard een wintersnoeibeurt geven d.i. vooral vruchthout stimuleren. Verder zijn er die namiddag wat onderhoudskarweien voor de technische ploeg en kunnen we ook het verzameld snoeihout versnipperen.

Op zaterdag 8 februari komen de oud-scouts van Sint-Gillis (met hun kinderen) een handje toesteken. Zij gaan dan o.a. boompjes en struiken planten aan het St-Jakobsgat ter vervanging van de gerooide bomen op de gasleiding en zwerfvuil verzamelen langs de Zalegemdijk. Een andere groep gaat zich uitleven bij het kappen van de wilgenstruiken langs de deze winter geknotte wilgen van de Rietlandkreek. Hier willen we riet en andere oeverplanten terug kansen geven. Uiteraard reken ik ook op jullie ervaring en aanwezigheid.

Voor beide dagen is de afspraak: Natuurhuis Panneweel Krekeldijk 2 Meerdonk om 13:30u.

Lees meer...

Activiteiten Waasland-Noord

zondag 23 februari 2020 - Spechten in het Stropersbos

wat:  Spechtenwandeling met gids

waar: Ingang (Kemzeke De Wal) - Stropersbos (Stekene - Sint-Gillis-Waas) - 9u30 - 12u00

Lees meer...

zondag 29 maart 2020 - Voorjaarsbloeiers en hommels in het Steengelaag

wat:  Wandeling met oog voor voorjaarsbloeiers & hommels in het Steengelaag

waar: OC De Statie, Spoorwegwegel 1, 9190 Stekene -  14u00 tot 16u30

Lees meer...

zondag 19 april 2020 - Vroegochtenwandeling in de vallei van de Barbierbeek (Kruibeke)

wat:  Vroegochtenwandeling in de vallei van de Barbierbeek (Kruibeke)

waar: Blauwe Gaanweg, 9150 Kruibeke (Bazel) -  05u30 tot 08u30

Lees meer...

 

logokl

Natuurstudie Waasland Noord Algemeen 2018

gehakkelde aurelia