Onze kalender

banner activiteiten

Op zondag 25 juni organiseren we voor de 3e maal ons stil midzomerconcert in de gezellige boomgaard van het Natuurhuis Panneweel. Een stil concert betekent dat de muziek slechts matig wordt versterkt, maar toch comfortabel hoorbaar zal zijn voor alle aanwezigen. 

Dit jaar verwelkomen we het 'Eef van Acker trio'.

Onze boomgaard in het Panneweel wordt supergezellig ingericht met tafeltjes & stoelen, zodat je relaxed kan genieten van de muziek, de sfeer en de omgeving. De opstelling werd geoptimaliseerd voor een optimale akoestiek en zicht op het podium. De drankprijzen zijn democratisch, er zijn heerlijke hapjes, maar let op: de plaatsen zijn beperkt! De opbrengst van dit concert gaat naar de inrichting van onze natuurgebieden.

Dit jaar ontvangen we het Eef Van Acker Trio, zij brengen toegankelijke hedendaagse jazz (eigen werk) en enkele bekende klassiekers van o.a. Ella Fitzgerald. 

Tickets kosten 12 € per persoon en kan je bestellen via de website van Natuurpunt. Kinderen onder de 12 jaar komen gratis mee (geen ticket nodig).

Kom je met familie of vrienden, bestel dan je kaarten tesamen. Zo ben je zeker dat je aan dezelfde tafel zit. Toch apart besteld? Geen probleem, met een eenvoudig mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is dat zo geregeld.

Deuren open om 13u30, het concert begint om 15u30 en eindigt rond 17u30. Napraten kan tot 19u.

Tickets bestellen

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden