Activiteiten

banner activiteiten

wat:  Lokale Algemene vergadering Natuurpunt Waasland kern Noord

waar: Otmoetingscentrum De Statie / Steengelaag - 13u30 - 16u30

Een algemene vergadering is het moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Maar natuurlijk ook een blik vooruit te werpen. In 2020 zijn veel activiteiten afgelast, maar in 2021 willen we er volop voor gaan.

Omdat we waarschijnlijk nog een tijdje rekening moeten houden met corona organiseren we deze algemene vergadering in open lucht. We maken een aangename wandeling doorheen het Steengelaag, een prachtig stukje natuur vlakbij de dorpskern van Stekene en bijna 30 jaar in beheer bij Natuurpunt.

Onze bestuursleden zullen op enkele locaties met veel ruimte, uitleg geven over de werking van onze kern en het programma voor 2021. Ditmaal zonder powerpoint, maar volledig live, kan het nog leuker worden.

Wil je meer weten over natuurbeheer, natuureducatie, natuurstudie, beleid, communicatie, … kom dan zeker eens af. Een algemene vergadering is er voor al onze leden.

Na de wandeling trakteren we jullie op een drankje en een hapje in het Oud Station.

Voorzie je zeker van goed schoeisel, in de winter kan het wandelpad er als eens wat natter bij liggen, zeker na regen.

 

Inschrijven voor deze activiteit is verplicht, dit kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Corona-proof: richtlijnen voor deelnemers

 

Afspraak:

  • Ontmoetingscentrum De Statie, Spoorwegwegel 1, 9190 Stekene
  • start 13u30 - einde voorzien 16u30

Organisatie: Natuurpunt Waasland kern Noord

 

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden