Onze kalender

banner activiteiten

Onze activiteiten

We verwelkomen je graag op één van onze boeiende activiteiten.

Als natuurliefhebbers zijn we graag buiten. Een beetje regen of slecht weer schrikt ons niet af. Evenwel is het steeds mogelijk dat we activiteiten moeten aanpassen aan de weersomstandigheden. In geval van twijfel: kijk onze op website of facebook pagina voor de laatste info.

Leden zijn steeds verzekerd voor lichamelijke ongevallen tijdens wandelingen en activiteiten. Nog geen lid? Dat kan je snel veranderen.

Ons natuurhuis is omgeven door een grote hoogstamboomgaard met speciale fruitsoorten. Elke boom heeft een andere variëteit.  Er zijn verschillende appel-, peren- en pruimensoorten.  De kersen en de krieken zijn dan al lang verorberd.

Er kan gratis valfruit geraapt worden.

Als er al voldoende fruit is wordt het ook te (goed-)koop aangeboden.

wat:  Paddenstoelenwandeling in Stropersbos

waar: Samenkomst toegang Fort Sint-Jan (Stekene), tegenover de viswinkel ‘De Hollandse viscentrale’.  Vertrek om 13u30 - einde voorzien rond 16u30.

Wanneer: zaterdag 15 oktober 2022 - deuren open vanaf 19u30 - start quiz om 20u00

Waar: Bibzaal Kerkstraat 67, 9170 Sint-Gillis-Waas

wat:  Paddenstoelenwandeling in Stropersbos

waar: Samenkomst Natuurhuis Panneweel, Krekeldijk 2, 9170 Sint-Gillis-Waas. Vertrek om 13u30 - einde voorzien rond 16u30.

Ben jij al aan het aftellen naar Kerst en de eerste sneeuw? Noteer dan alvast onze Wintermarkt in je agenda! Op de tweede zondag van december vind je in Natuurhuis Panneweel de leukste handgemaakte cadeautjes, stuk voor stuk uniek en altijd verrassend. En natuurlijk is er lekkers om te smullen of te klinken.

Zondag 11 december van 13 tot 17u.

 

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden