Samen op stap

Download de planning 2019

 meer info mbt deze activiteiten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  tel 03 779 89 31 (Brigitte)

Maandelijks gaan we, de eerste maandag van de maand (13u30-17u00), op stap met een aantal geïnteresseerden om de natuurgebieden en de voorkomende soorten beter te leren kennen. Oorspronkelijk opgestart als een ondersteuning voor NME (Natuur- en Milieueducatie), nu worden regelmatig de veldgidsen en bino's bovengehaald.


Wil je graag meegaan?

Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maandelijks gaan we, als het weer het toelaat, op de tweede woensdagnamiddag (13u30-16u30) van de maand april t.e.m. september,  met een aantal ge├»nteresseerden op zoek naar dagvlinders in onze natuurgebieden.

Wil je graag meegaan? Geef je naam door via dit document.  Je ontvangt dan steeds vrijblijvend een uitnodiging om mee op stap te gaan.

Meer info: contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je nog niet zo vertrouwd met dagvlinders en wil je het graag leren, vraag een oefenmiddag 'herkennen dagvlinders Waasland-Noord' aan.

  • oefenmiddag 'dagvlinders Waasland-Noord' 
  • waterleven
  • intro waarnemingen.be

    Op aanvraag en voor beperkte groep (max 10 deelnemers) organiseren we graag deze activiteiten, contacteer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  tel 03 779 89 31 (Brigitte)