Natuurpunt Waasland-Noord

De zwaluwen zijn in het land! Ja, nu al. Op 29 en 30 juni doet het team "Zwetende Zwaluwen" mee aan Expeditie Natuurpunt. Twee dagen lang gaan zij zwoegen en zweten in Vlaanderen's prachtige natuur en dit ten voordeel van onze kern! Deze steun kunnen we zeker gebruiken om onze echte zwaluwkolonie nog beter te ondersteunen.

Steun ons

Wie zijn we?

Wij zijn Mauro, Michaël, Sofie, Wim & Nel. Wij zijn telgen van de familie Creve-Goossens, Guido & Mieke en nemen deel aan Expeditie Natuurpunt voor het natuurgebied Waasland-Noord/Panneweel. Onze papa Guido haalt er wekelijks zijn hart op als vrijwilliger in de terreinploeg die de natuurgebieden van kern Noord beheert. 

 Dat we familiemensen zijn is de gemene deler.

Mauro is de jongste deelnemer (13 jaar), en kleinzoon van Guido & Mieke. Is niet bang van een sportieve uitdaging, houdt van plezier maken. 
Wim is de zoon van Guido & Mieke. Hij is een ervaren sporter, en zou door het vuur gaan voor de mensen die hij lief heeft.
Nel is de dochter van Guido & Mieke, de moeder van Mauro. Degene die de rest zo ver heeft gekregen voor dit zotte avontuur met haar familie.
Michaël is de schoonzoon die je snel overtuigd krijgt voor zotte uitdagingen, houdt van groepen en plezier maken.
Sofie is de schoondochter, vrouw van Wim en expeditiecoach.  Ze  organiseert, enthousiasmeert en delegeert als geen ander met humor en een moederhart van goud. 

Wat doen we?

We doen de Maasroute: 20 km kanovaren op zaterdag en 25-40 km stappen op zondag.

Waarom doen we mee?

We doen mee omdat we van avontuur, onze familie en de natuur houden. De volgorde verandert soms al eens.... Een uitdaging als dit houdt ons wakker in het leven. Dat we dit koppelen aan het inzamelen van geld voor Natuurpunt zorgt er voor dat we het niet enkel voor onszelf doen, maar dat het bijdraagt aan iets groter dan onszelf. Dat we dit doen voor Panneweel heeft te maken met waardering. 

Waardering voor ons vader die daar elke week vrijwilligt. 
En waardering voor de vrijwilligers van het Panneweel omdat die elke week zorg dragen voor ons papa.

Steun ons