Prikbord

JNM logo

 

 

Ben jij graag in de natuur en heb je een hart voor het milieu? Ben je tussen 16 en 26 jaar oud? Dan zoeken wij jou!

JNM Waasland* is op zoek naar enthousiaste jongeren tussen 16 en 26 jaar die mee activiteiten willen begeleiden voor kinderen en jongeren tussen 7 en 26 jaar.

Eind oktober komen we met de ge├»nteresseerde jongeren samen om een leuke namiddag te beleven, elkaar beter te leren kennen en vast te leggen wat jullie willen doen. Dat kan gaan van eerst zelf nog wat activiteiten samen beleven tot er meteen invliegen en bedenken hoe we kinderen en jongeren kunnen bereiken. Het verloop zal in de handen van de groep liggen. 

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.gmDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat je kan meebeslissen over wanneer de eerste activiteit en vergadering doorgaat. Heb je nog vragen? Zelfde mailadres!

Wil je meer te weten komen over de JNM als jeugdbeweging? Ga dan een kijkje nemen op www.jnm.be en www.jnm.be/waasland

*JNM Waasland gaat over de gemeenten Sint-Niklaas, Stekene, Beveren-Waas, Sint-Gillis-Waas, Temse
'Ben je ouder dan 26 jaar maar ken je iemand uit je omgeving die wel interesse zou kunnen hebben? Speel dan zeker dit artikeltje door. Bedankt!'
(Mededeling van JNM Waasland)

Lees meer over de verhouding en samenwerking tussen Natuurpunt en de JNM  

JNM