Werk mee bij Waasland-Noord

Natuurpunt zou Natuurpunt niet zijn zonder de duizenden helpende handen van onze vrijwillgers. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Ontdek dan snel wat je voor de natuur kan betekenen!

Natuurpunt is altijd op zoek naar vrijwilligers. Zowel voor de noeste arbeid in de natuur, als voor de het afdelingsbestuur, ondersteuning van de andere vrijwilligers of zelfs voor het werk achter de schermen

Ook onze werking steunt volledig op vrijwillgers. Heb je interesse om mee te werken aan natuurbehoud in eigen streek, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij nemen contact met u op.


helpen


Er is werkelijk voor elk wat wils! Of je nu alle dagen in het getouw wil zijn of één keer een halve dag per jaar, je bent van harte welkom. Je hoeft noch ervaring noch enige voorkennis te hebben omtrent natuur en milieu. Iedereen is welkom en nodig! 

  • Wil je graag bij Natuurpunt Waasland-Noord vrijwilligerswerk doen?  
    Contacteer vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    Het introductiepakket voor nieuwe vrijwilligers kan je alvast downloaden.
    Wil je weten wat we allemaal doen en waar je nog kan meehelpen: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij contacteren je. 

  • Wil je graag bij een afdeling van Natuurpunt in jouw buurt vrijwilligerswerk doen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.