Op 22 september plannen we een uitstap naar Kalmthout.

In de voormiddag bezoeken we het Arboretum om te genieten van de herfstkleuren en -geuren.

In de namiddag trekken we de Kalmthoutse heide in, begeleid door een gids van de lokale Natuurpuntafdeling. We maken een begeleide wandeling door het Stappersven en we leren wat de impact is van de toenemende droogte en welke maatregelen onze Kalmthoutse collega’s nemen om het natuurgebied te beschermen tegen uitdroging.

Praktisch:

We verzamelen om 9:00u op het bistroterras van het Arboretum. Einde is voorzien om 17u. Hou onze website in de gaten voor eventuele updates!
Deelnameprijs: 12€, ook als je slechts deelneemt aan 1 van beide activiteiten, betaling ter plekke

 >> INSCHRIJVEN

Met openbaar vervoer:
Het station van Kalmthout is op 100m van de ingang van het Arboretum (Heuvel 8, Kalmthout). Indien gewenst, geven we je 's avonds een milieuvriendelijk liftje terug naar station.

Carpoolen:
Vertrek om 8u op de zuidelijke P&R aan op- en afrittencomplex E34 in Stekene, Reinakkerweg. Kosten onderling te bespreken.

Lunchen:
kan in de Bistro van het Arboretum of in de plaatselijke horeca. In de bistro van het arboretum wordt een eigen lunchpakket gedoogd als je terplekke een drankje bestelt.

Info:
Lies Nys - 0477 289 562 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden