Nieuwsbrief

Wij versturen regelmatig nieuwsbrieven om onze leden, sympathisanten en vrijwilligers op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Je kan je vrij inschrijven op volgende nieuwsbrieven:

  • Panneweel.flits is onze maandelijkse nieuwsbrief voor iedereen. Hierin voorzien we een overzichtje van de komende activiteiten, informatie over het reilen en zeilen in onze organisatie, natuurinfo,...
  • Vrijwillig Natuurbeheer:  iedere donderdag en zaterdagnamiddag trekt onze werkploeg de natuur in voor allerlei beheertaken. Deze wekelijks oproep vertelt je wat we gaan doen en waar we afspreken. Een must voor iedereen met interesse in beheertaken.
  • Vrijwilligers.flits: met deze nieuwsbrief houden we onze vrijwilligers op de hoogte van interne werking, beslissingen, mooie momenten,... Daarnaast gebruiken we deze nieuwsbrief ook om helpende handen op te roepen bij allerlei activiteiten. 
  • Natuurstudiewerkgroep Waasland-Noord is een onregelmatige nieuwsbrief met een overzicht van alle natuurstudie-activiteiten, zowel voor beginners als voor kenners.

 

Schrijf je in op onze maandelijkse panneweel.flits:

 

en op andere nieuwsbrieven:

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden