Activiteiten

banner activiteiten

Geleide wandelingen en binnenactiviteiten zonder zittend publiek kunnen doorgaan met groepen van maximaal 50 personen, inclusief een begeleider en lesgever/natuurgids. Binnenactiviteiten met een zittend publiek kunnen doorgaan met groepen van maximaal 200 personen. En dit mits inachtneming van alle maatregelen.
Om u als deelnemer en om vrijwilligers, begeleiders, gidsen en lesgevers van activiteiten optimaal te beschermen zijn er richtlijnen voor deelnemers opgesteld.

Met al je vragen kan je terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


wat:  Insectenwandeling  in het Steengelaag

waar: OC De Statie, Spoorwegwegel 1, 9190 Stekene -  14u00 tot 17uO0

 Wanneer: nader te bepalen datum 2021 - deuren open vanaf 19u30 - start quiz om 20u00

Waar: Bibzaal Kerkstraat 67, 9170 Sint-Gillis-Waas

wat:  Paddenstoelenwandeling in Stropersbos-Noordoost

waar: Samenkomst aan kruising Koningstraat-Stropersfietspad, 9170 De Klinge.  Vertrek om 13.30 u - einde voorzien rond 17.00 u.

wat:  Paddenstoelenwandeling in waterwingebied (Kapellebrug, NL)

waar: Parking net over de grens: voorbij Leonidaswinkel, derde afslag op rondpunt (in verbinding met Van Hogendorplaan, 4565 EP Kapellebrug, Nederland. Vertrek om 13:30 u - einde voorzien tegen 17:00 u.

In en om onze natuurgebieden, van Kieldrecht tot in Stekene, groeien prachtige rijen oude knotbomen. Ze worden onderhouden door vrijwilligers van onze afdeling. 

Om deze knotwilgen in goede conditie te houden is het nodig dat ze om de 5 à 8 jaar geknot worden.
1 december start het knotseizoen. Wil je weten waar en wanneer je kan helpen, schrijf je dan in voor onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Wist je dat het hout en de houtsnippers gratis verdeeld worden onder de deelnemers?

Wat: wilgen knotten samen met onze vrijwilligers
Waar: we verzamelen steeds aan het  Natuurhuis Panneweel, om 13.30u