Onze kalender

banner activiteiten

Onze activiteiten

We verwelkomen je graag op één van onze boeiende activiteiten.

Als natuurliefhebbers zijn we graag buiten. Een beetje regen of slecht weer schrikt ons niet af. Evenwel is het steeds mogelijk dat we activiteiten moeten aanpassen aan de weersomstandigheden. In geval van twijfel: kijk onze op website of facebook pagina voor de laatste info.

Leden zijn steeds verzekerd voor lichamelijke ongevallen tijdens wandelingen en activiteiten. Nog geen lid? Dat kan je snel veranderen.

Wat:  vleermuizen in het Steengelaag -  presentatie & excursie
Wanneer: zaterdag 27 augustus 2022 - 20u00 - 23:00
Waar: afspraakplaats OC De Statie, Spoorwegwegel 1, 9190 Stekene

Een glaasje, een praatje en een heerlijke lunch. We brengen onze vrijwilligers en sympathisanten samen voor alweer een onvergetelijk feest. Een ideale gelegenheid om elkaar en de vereniging beter te leren kennen. Iedereen welkom!

Dit jaar kiezen we voor lunch op zondag. Bij mooi weer maken we natuurlijk gebruik van onze boomgaard. Het wordt vooral een leuk babbelmoment in een ontspannen sfeer met andere Natuurpunters, vrijwilligers en bestuursleden. 

De lunch wordt verzorgd door catering De Variant.

wat:  Paddenstoelenwandeling in Stropersbos

waar: Samenkomst toegang Fort Sint-Jan (Stekene), tegenover de viswinkel ‘De Hollandse viscentrale’.  Vertrek om 13u30 - einde voorzien rond 16u30.

Wanneer: zaterdag 15 oktober 2022 - deuren open vanaf 19u30 - start quiz om 20u00

Waar: Bibzaal Kerkstraat 67, 9170 Sint-Gillis-Waas

wat:  Paddenstoelenwandeling in Stropersbos

waar: Samenkomst Natuurhuis Panneweel, Krekeldijk 2, 9170 Sint-Gillis-Waas. Vertrek om 13u30 - einde voorzien rond 16u30.

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden