Onze kalender

banner activiteiten

Onze kalender

calender

Op zoek naar een boeiende natuurbeleving voor jong of oud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze activiteitenkalender vind je zeker iets naar je zin.

Wil je geen enkele activiteit uit het oog verliezen? Download het handige jaaroverzicht met alle geplande activiteiten.


 

Wintermarkt in uniek kader!

Zondag 10 december van 10 tot 17u in Natuurhuis Panneweel: Kom naar onze sfeervolle Wintermarkt en ga op zoek naar unieke en betaalbare eindejaarscadeaus. 20 standhouders bieden een zeer gevarieerd aanbod aan toffe, schattige en prachtige handgemaakte geschenken voor jong en oud. Uiteraard valt er ook te smullen en te slurpen van hamburgers, pannenkoeken, taart, warme chocolademelk, soep, glühwein, een schuimende Gageleer en nog zoveel meer!

Zet het nieuwe jaar in met een frisse kop. Schud het feestgedruis van je lijf en geef je over aan de stilte en de wijdsheid van onze Wase polders. Na de wandeling sluiten we af met een warm soepje.

Love is in the air! Verras je geliefde of je beste vriend(in) deze keer niet met pralines of een duur diner, maar neem hem of haar mee de natuur in.

In de natuur is het niet enkel de paashaas die eitjes legt. Ook andere dieren leggen in de lente hun eitjes, soms met heel vreemde vormen en kleuren. Kom het ontdekken op onze allereerste paaszoekertjesdag in Natuurhuis Panneweel.

Word nu lid van de grootste natuurfamilie van Vlaanderen Lid worden