//
Word lid

Fijn dat je wil aansluiten bij Natuurpunt. Met jouw lidmaatschap kunnen we nog beter zorg dragen voor de mooiste en meest kwetsbare natuur in Vlaanderen. Zo kan iedereen van de natuur blijven genieten! Voor 30 euro per jaar is je hele gezin een jaar lid van de grootste natuurvereniging van Vlaanderen. Bovendien geniet je van een heleboel kortingen en ledenvoordelen bij de verschillende Natuurpunt partners. 

Lid worden is eenvoudig via de Natuurpunt website
Liever niet online? Contacteer onze Ledenadministratie. Eén van onze bestuurders komt bij je langs met je lidkaart en welkomspakket.

Woon je in Stekene of Sint-Gillis-Waas dan ben je automatisch ook lid van de lokale natuurpuntafdeling: Natuurpunt Waasland-Noord én de vriendenkring van het Natuurhuis Panneweel. Je ontvangt naast het Natuurpuntblad eveneens het driemaandelijks tijdschrift van Natuurpunt Waasland.

Woon je niet in Stekene of Sint-Gillis-Waas en wens je toch lid te worden van onze afdeling of de Vriendenkring Panneweel, meld dat dan even aan Ledenadministratie.

Blijf je graag geïnformeerd over de lokale activiteiten, schrijf je dan in voor onze maandelijke nieuwsbrief: de Panneweel.flits

Ledenservice - veelgestelde vragen

Een vraag over je lidmaatschap van Natuurpunt? Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

 

Idereen natuurpunter